lördag, juni 13, 2009

Fest

Ida och jag håller på att göra i ordning oss, vinet står på kylning och 6 partytjejer inväntas.

Kan det bli mer fest?







Skulle inte tro det..... ;-)



___________________________________________

Update: Nu är Ida klar (skulle hälsa det!) ;-)

2 kommentarer:

Hannele - Mamma till Kevin ♥ sa...

Åh! Vad kul ^^

Ha en trevlig kväll :D
SUP OCH SVÄLJ TREVLIG HELG ;D

Kraaam
H

Emelie sa...

Först bara, förlåt att jag inte svarat tidigare ;P har inte varit inne ;P

Ja, precis det är ju så man får göra :) Jag hoppas jag också växer till mig på den fronten, så jag klarar att säga ifrån o så :)

Nej, tack verkligen inte hörsalsbacken. Aldrig i hela mitt liv ;) Så himla läskigt ;P Ja, fyfan för motorstopp.. Jag får panik när jag har en bil bakom och det måste gå fort o andra bilar bara tutar :O Då händer det att jag får motorstopp, haha ;P

Okejs, ja Helens har jag hört gott om :) Men ska kolla med Hanssons först, med tanke på att det ligger ganska nära Kungsgård :)

Haha, såååå sköööönt ska det bli. Planet går om mindre än 6 timmar. Ska åka härifrån vid 2. Jag kan inte sova, har sådan resfeber ;D
Vi ska åka till Halkidiki :) Det ska bli underbart :)

Grönalund och Liseberg hoppas jag också på :)) Men tror ju som sagt att det blir Liseberg 2 gånger i sommar ;D JAG ÄLSKAR ATT ÅKA KARUSELLER :D Ja, sista minuten är ju inte heller helt fel. Kanske blir en i höst också om jag har tur :) Har nämligen fått sommarjobb på Tegelgården ute i Lindö. Så det ska bli kul =) Det är fan inte lätt att få jobb i den här stan nu för tiden!!!!

Ja, det var jätte roligt på Hawaiifesten :) Vi spelade masssa kortspel och min kompis lärde oss ett nytt sätt att spela "pyramiden" på :)

Jag kommer inte att kunna svara, för kommer inte att ha tid att sätta mig på ett internet café ;) Ska bara ligga på solen och lapa sol :) Så svarar igen om en vecka, Ha det så bra här hemma :)

Puss Emelie