lördag, februari 28, 2009

Pappa och jag

Nu ska jag och pappa till stan! Vi ska bland annat fixa min mobil, äntligen ska jag få mottagning! Sen ska nog fika också :-)

Vi hörs sen mina vänner! Puss

5 kommentarer:

Anonym sa...

Hur har du haft det i Nörrköping gumman? Har inte sett röken av dig.. :( Puss

Anonym sa...

Tack så mkt :D vart rätt nöjd! va ofta du inte har? Klart du kan ha sånna! :)

Anonym sa...

Haha mm jag är rätt snabb :D lika bra att svara direkt, annars glömmer jag väl bort det? RAKA? tycker du mina är raka? Tycker de vart lite snett men kul att du tyckte dom såg bra ut :) Det var ganska svårt tyckte jag. Men bäst är att ha dom på sig, annars är det nog i stort sätt omöjligt! Något som är ännu svårare det är att sätta på sig dom, vet du hur mycket man fastnar, askrångligt! Så man får planera när man ska ha dom på sig ;P tar sin tid haha.

Anonym sa...

Joo ganska raka blev de väl, det är på vissa ställen det blev lite hackigt kasnke men ingen större fara :) men mig gör det inget om de är lite ojämna! Jaa, jag hade på mig mina när jag gjorde det. Det är mycket lättare! Jag hade ett par stycken hemma, så tog dessa! Men jag tycker du ska köpa ett par nya svarta, istället för att gör med dom med dragkedjan! Blir snyggare :)

Anonym sa...

haha vad rolig du är! Mm jaa verkligen återkom med resultatet :) men det känns dock lite väl kallt att ha på sig dom nu? Jag menar de är ju svinkallt ute, och det är ju hål överallt!!