onsdag, februari 11, 2009

Plugg, snö och irritation!

Kortfattat inlägg, orkar inte skriva mycket nu. Uppdaterar senare! Kan bara skriva att jag inte är lika nere idag som igår kväll, men det kanske kommer.. vem vet. Tänkte bara skriva lite kortfattat om min rubrik.
  • Dags att plugga massa nu! På något sätt (?) Måste det..
  • Snön har kommit till Kalmar, usch! Massor av snö när jag vaknade!
  • Irritation, ja det kan jag lova att det finns här hos mig. Det är såhär..
    Tjejen som jag delar boende med (vi delar hall, kokvrå och toalett) är en riktig skitgris. Och då menar jag, en RIKTIG skitgris! Jag kan skita i och städa ibland, men det kanske är i mitt rum och där är inte hon i allafall. Men 2 exempel som jag stör mig MYCKET på!

    1. I torsdags/fredags förra veckan så tappade hon ut sin ögonskugga på golvet i hela badrummet, SVART ögonskugga dessutom. Hon torkade inte upp det, istället åket hon hem till Vimmbery över helgen istället. Liksom?! Vad fasen ska JAG ta upp hennes skit för? Snäll som jag är så torkade jag upp allting, tvättade våran VITA badrumsmatta i duschen som för övrigt var svart och äcklig av hennes ögonskugga. Och man har inte ens fått ett "tack"?

    2. Det stinker i sop-påsen!! Är det svårt att ta med sig soporna ut när man ändå går den vägen? JAG får göra det, JAG får sätta i ny påse. Öppnade skåpet förut och det bara STANK! Helt proppfull var den också. Hon gick ju iväg före mig i morse liksom! Vad fan är det för fel?

1 kommentar:

Helena sa...

Säg till henne på skarpen när hon kommer tillbaka. Som Grynet säger: "Ta ingen skit!" :D